dimecres, 3 de febrer del 2010

Nou servei de Bus a la UAB

El 8 de febrer la UAB millorarà les seves opcions de mobilitat interna, ampliant el servei de busos. Sembla que la participació de l'ADUAB a la Taula de Mobilitat dóna alguns fruits, ja que es parla d'una millora de l'accessibilitat que esperem faciliti les coses a totes les persones discapacitades de la UAB. Us adjuntem la notícia a continuació:

El proper dia 8 de febrer de 2010 entrarà en funcionament el nou servei d'autobús intern de la UAB. El nou servei incorpora més línies i més parades que permetran cobrir el 100% dels viatges que fem al campus. Així mateix, s'assegura una connexió ràpida i còmoda amb l'estació de RENFE i entre tots els edificis de la Universitat.

El servei de bus intern passarà de tenir 2 línies a tenir-ne 5. Les línies 1 i 2 tindran el seu origen a l'estació de RENFE, arribaran fins al Rectorat i Vila Universitària pels eixos Nord (Ciències) i Sud (Medicina), i tornaran a l'estació per l'Eix Central. Les línies 4 i 5 faran el mateix recorregut que les línies 1 i 2, però en sentit invers. D'altra banda, la línia 3 serà de circumval·lació i comunicarà els eixos Nord i Sud passant pel Rectorat.
Per saber quina línia és la del teu trajecte, consulta el document que trobaràs al final de la notícia.
Amb aquest nou servei, a més de la tradicional connexió RENFE-campus, es podran realitzar totes les connexions entre els edificis de la Universitat amb una freqüència d'entre 10 i 20 minuts durant la major part del dia.

El servei, que continuarà sent gratuït, permetrà la incorporació de vehicles més moderns i més accessibles que facilitaran la mobilitat de tots els usuaris del campus.
Per a més informació mobilitat@uab.cat