divendres, 3 d’octubre del 2008

Presentació

L’any 1995, un col·lectiu de persones amb i sense discapacitat vinculades a la UAB, van fundar-la, fruit de les inquietuds d’un conjunt d’estudiants per millorar les condicions de les persones amb necessitats especials dins de la universitat.
La iniciativa va sorgir d´un petit grup d´estudiants de la UAB amb necessitats especials, fruit de les seves inquietuds per millorar les condicions que oferia la Universitat a aquest col.lectiu.
L´ADUAB és una associació sense ànim de lucre que centra les seves actuacions principalment al campus de Bellaterra.
La major part dels seus integrants són estudiants de la UAB amb algun tipus de disminució, encara que, com associació que som, estem oberts a la col.laboració de qualsevol persona ja siguin estudiants, personal docent o personal gestor.
Aquest nou curs, l'ADUAB afronta amb il·lusió una nova etapa gràcies a un relleu generacional que pretén revitalitzar-la. En aquest sentit reiterem la invitació per a qualsevol membre de la comunitat universitària que vulgui col·laborar amb nosaltres.
Sigui com sigui, concebem aquest bloc com una eina util pel que fa a la difusió de les nostres pròpies activitats al mateix temps que donem a conèixer altres informacions que puguin esdevenir interessants per al nostre col·lectiu.