dimecres, 1 d’abril del 2009

Sistema braille, la clau del coneixement


Durant aquest any 2009, es celebra el Bicentenari del naixement de Louis Braille. Amb motiu d’aquesta commemoració, dins el marc d’activitats programades des de la Delegació Territorial de l’ONCE a Catalunya, et convidem a visitar l’exposició Sistema Braille, la clau del coneixement, que vol difondre la importància que té el braille per a les persones cegues.
L’esmentada exposició es durà a terme a l’Edifici ONCE, al hall de l’Auditori ONCE (entrada per Gran Via 400) del 14 al 18 d’abril de 2009 i serà oberta de 9 del matí a 8 del vespre (dissabte només pel matí). Atès el seu especial interès, també romandrà oberta al públic en general.
En aquesta interessant exposició, podrem introduir-nos en la vida i l’obra d’aquest il·lustre personatge cec, començant amb una breu història del sistema de lectoescriptura braille, fins a descobrir les noves tecnologies del segle XXI que permeten que les persones cegues puguin ésser usuàries dels més avançats sistemes de comunicació digital com la resta de la societat.
En un espai de més de 120 m², podran visitar-se tres mòduls ben diferenciats: Breu història del sistema braille, la Clau del coneixement i la Vida diària de les persones cegues.
És per aquest motiu que t’animem a visitar, viure i gaudir, juntament amb els teus familiars i/o amics, l’exposició Sistema Braille, la clau del coneixement, els dies i horaris abans indicats.
Barcelona, 25 de març de 2009
LA DELEGADA TERRITORIAL
Signat: Teresa Palahí i Juan.