divendres, 24 d’abril del 2009

Concurs de microrrelats


Des de l'associació volem mostrar la nostra satisfacció per la participació que, a darrera hora, va succitar el concurs de microrrelats d'enguany.

Hem de dir que el nivell i també la varietat han superat les nostres expectatives. Així, volem agraïr a tots els participants la seva entrega.

L'acte de lliurament de premis es va celebrar ahir diada de Sant Jordi a la Plaça Cívica, on la guanyadora va procedir a fer la lectura del relat "Los Colores", guanyador del primer premi i per tant del viatge a Eivissa per a quatre persones. Dels cinc lots de premis, tots van ser recollits per part dels agraciats, a excepció del tercer premi, que s'haurà de posar en contacte amb nosaltres per tal de fer-li entrega. Per altra banda, informem a tots els participants no agraciats que poden venir a buscar l'obsequi que els ha tocat pel simple fet de participar.

Finalment, voldriem reiterar el nostre agraïment als distints comerços de la Plaça Cívica (Viatges Tagus, Òptica Universitària, RACC i Orlimarc) per la cessió de tots els obsequis.

Per cert, parlant de premis, finalment s'han distribuit així:

El primer ha guanyat un viatge per a 4 persones a les Illes(Viatges Tagus), el segon uns walkie talkies (RACC), el tercer un val de 50€ en articles de pell (Orlimarc). El quart i el cinquè unes ulleres de sol i una samarreta (Òptica Universitària)
Per altra banda, tots cinc han guanyat una motxilla, una calculadora, un crema bronzejadora (això també per a tots els participants, que ho poden venir a buscar!).

Podeu llegir tots els textos participants seguint aquest enllaç